modetøj til kvinder
Tøj

Modetøj til kvinder – det sparker røv for alle pengene

Modetøj til kvinder. Det er et omdiskuteret emne i disse tider. Det handler nemlig om at mænd er begyndt at skifte deres egen garderobe ud med kvindernes. Det er jo en revolutionerende tid, den vi lever i. Mænd bliver til kvinder og kvinder bliver til mænd. Derfor ryger garderoben ud og en ny kommer ind.

Modetøj til kvinder som giver en gåsehud

Der har igennem tiden været meget modetøj. Jeg tænker at alle hurtigt kan blive enig om det postulat. Det giver derfor god mening at noget at det vil ligne en stor bunke l**t. Det kan man ikke anklage nogen for. Det er jo menneskeligt ikke at lykkes med alt hvad man prøver på. Derfor kommer jeg ikke for at anklage eller shitstorme nogen, med min påstand. Problemet for mig er, når designerne 100% godt er klar over at deres produkter er skrammel. Det er simpelthen irriterende og provokerende på samme tid, synes jeg. At en designer, som godt ved hvad folk kan lide, med vilje producerer det stik modsatte. Designerens evner inden for modetøj til kvinder er nemlig meget sofistikeret og tit meget veludviklet. Det betyder altså at det vil være muligt at denne designer kunne lave det fedeste tøj, som man faktisk også kunne have lyst til at tage på, udenfor sin egen dør.

Modetøj til kvinder nogle eksempler

Jeg har personligt set nogle at de grimmeste designertøj-eksempler. Engang så jeg en kvinde gå ud i en kødkjole. Det er jo ligefrem opkast-fremkaldende. Tænk at man ikke bare spiser kød, altså fordi man gerne vil overleve, men at man tager det på som en kjole. Altså det er da direkte disrespektfuldt til dyret som skulle dø. Det er jo ligesom hvis en gorilla have flået din bedstemord og havde lavet en halskæde af hendes tænder, og en kjole af hendes hud, med et random mønster lavet af indvolde. Altså hvad er meningen her.

Det stik modsatte til dumme modetøj til kvinder er herre cardigans. Det handler ikke engang om døde dyr, tit bliver et får bare klippet, hvilket faktisk er godt for den. Det er altså næsten godhed at købe en herre cardigan.

Modetøj til kvinder derimod er ofte en dyr oplevelse for ikke kun kvinderne der køber tøjet. Det kan også være skidt for miljøet. Det er jo ikke altid at designerne til tøjet lige har tænkt over tøjets genbrugsevner eller om hvor stoffet kommer fra.