Grow shop
Haveudstyr

Min grow shop hjalp mig – det er det bedste jeg nogensinde har gjort.

Jeg har hele mit liv følt mig fanget af min voldsomme ADHD, forstået på den måde at min ADHD har styret mig og dermed mit liv her har grow shop hjulet mig. Min sygdom kom, eller blev bekræftet allerede i en tidlig alder. De første problemer, eller tegn viste sig allerede ganske tydeligt i de tidlige skoleår. Jeg glædede mig sådan til at starte i skole, for nu skulle jeg være ”stor”, og starte et nyt kapitel som skolebarn.

Min grow shop hjalp mig

Men denne glæde blev hurtigt omvendt til tårer der trillede ned af mine kinder hver morgen, inden skole. Jeg havde ikke længere lyst til at gå i skole, til at lærer eller til at være iblandt min klassekammerater. Jeg følte mig forkert og anderledes, fra de andre. Det var i hvert fald det indtryk min klasselærer fik indprentet i mig. Min lærer var ofte ”efter” mig, jeg fik ofte skæld ud. Fordi jeg havde krudt i kroppen som kom ud på forskellige måder, det kunne være i form af at vippe på min stol, trippe med mine ben, lege med min blyant imellem fingrene. Det var en forstyrrelse for mig selv og for hele klassens arbejdsgang mente min lærer.

For mig var sagen en hel anden, det fik mig til at slappe af at gøre disse ting. Det var som om at når jeg i timerne vippede på min stol, så kom min uro i kroppen og hovedet ud af mit ”system”, og på den måde kunne jeg bedre håndtere at fokusere og koncentrer mig om skoleopgaverne. Men ingen forstod mig, ingen så eller mødte mit behov. Nej, i stedet blev jeg gjort forkert og opfattet som et problem. Jeg havde faktisk bare brug for hjælp, hjælp til at håndtere min uro både i krop og hoved. Dette har været typisk for hele mit liv, jeg har aldrig passet ind i en skole eller på en arbejdsplads.

Det bedste der er sket


En dag møder jeg en person som introducerer mig for at ryge, ja hold nu fast – en joint med fjolle tobak. Det var en sindssyg oplevelse på alle punkter. Inden for ganske få minutter skete der noget med mit hoved og krop. Jeg havde ikke længere ”tanke-myller” og eller ubehag ved at være i egen krop. Pludselig kunne jeg faktisk holde ud at være i min egen krop og hoved, det var en enorm befrigele for mig.

Jeg ryger den dag i dag stadig joints, det har været det eneste middel som jeg har oplevet kunne hjælpe mig, med at kunne leve og holde ud at være i mig selv. I dag har jeg fået mig en kæreste og et par barn, jeg har endda også fået mig et job. Alt dette kan jeg kun takke cannabis for. For uden min ”medicin” ville jeg ikke kunne klare en hel dag uden at føle jeg er ved at sprænge, som en tiggende bombe.

“Medicin”

Men når man tvinges på det sorte marked for at købe sin ”medicin”, så finder man også hurtigt ud af at det bliver dyrt i længden. Derfra kom ideen om at dyrke en plante eller tre til eget brug. Jeg var jo lidt betænksom og bekymret, det er jo ulovligt i Danmark og er et tabu stadig, men min hverdags trivsel og daglige funktion vægtede bare højere. Så min beslutning blev, at jeg skulle starte med at dyrke til mit eget behov.

Men hvordan? Hvad skulle jeg bruge, hvad krævede det, ja listen med spørgsmål og tanker var lang. Her gik det op for mig, at der faktisk findes butikker der hjælper og rådgiver herom. Jeg fandt en pålidelig og erfaren grow shop ikke langt fra hvor jeg boede. Jeg aflagde den grow shop et besøg, og har siden da været stamkunde. Jeg fik alt den hjælp jeg søgte, og mere til. Så står du med spørgsmål, ligesom jeg gjorde så tag fat i din lokale grow shop. Jeg har ikke set mig tilbage siden jeg tog den beslutning – i dag er jeg en lykkelig mand, der elsker livet og kan holde ud til at leve det i fulde drag.

Dog kan det være at du står og mangler en fest hos dig – læs mere her!