Iphone 7 reparation
Mobiltilbehør

Kunne du tænke dig en iphone 7 reparation?

Er din iPhone 7 også gået i stykker? Så meget i stykker at den trænger til en iphone 7 reparation? Du skal ikke længere bekymre dig. Du kan nemlig få din iPhone 7 reparation billigere end du lige tror. Der er rigtig mange ligesom dig som ødelægger sin mobil. Jeg er blandt andet en af dem. Men nu synes jeg heller ikke at der skal meget til før at iPhones går i stykker. Det ved jeg at der er mange som synes. Bare et forkert tab på gulvet kan være nok. Kunne du også tænke dig at vide mere omkring iphone 7 reparation kan du læse med her.

Jeg ødelagde min mobil

Jeg husker tydeligt den dag hvor jeg ødelage min mobil. Jeg var på vej ned af trapperne i vores hus. Jeg havde min mobil i hånden og gik meget koncentreret og kiggede ned i den. For enden af trappen var min lillebror. Han valgte at give mig et kæmpe chok da jeg var på ned af trappen. Dette resulterede i at min mobil fløj ud af hænderne på mig. Den væltede fra trappetrin til trappetrin ned af trapperne. Hele min skærm var smadret. Jeg var selvfølgelig rigtig sur. Især på min lillebror. Hvis han ikke havde givet mig et chok, var min mobil jo aldrig blevet smadret. Det eneste jeg tænkte på var at det sikkert var rigtig dyrt at få fortaget en iPhone 7 reparation. Men der tog jeg fejl.

Billig iPhone 7 reparation

Jeg fik nemlig min iPhone 7 reparation billigt. Jeg var meget overrasket over hvor billigt det egentlig var. Jeg troede det ville være meget dyrere end hvad det egentlig var. Jeg fik ny frontskærm på min mobil. Noget jeg også var overrasket over var at det kun tog omkring 30 min. Efter 30 minutter kunne jeg få min mobil igen. Min mobil fremstod som helt ny og det eneste de havde gjort var at komme en ny frontskærm på. Jeg er helt bestemt glad for at jeg valgte det er sted for at få fortaget min reparation. Jeg kommer gerne igen hvis min mobil skulle gå i stykker igen. Jeg tænker ikke at det er den eneste gang at min mobil kommer til at gå i stykker. Alle mine veninder har mindst smadret deres mobiler 2-3 gange. Enten har det været skærmen eller så er det batteriet som er gået i stykker. Men jeg vil selvfølgelig passe bedre på min mobil fremover. Det er også derfor jeg har valgt at få sat et panserglas på skærm.

Kunne du også tænke dig at få fortaget en ipad reperation, kan du læse mere om det her