Brenderup trailer
Transport

Hvor skal du handle trailer – Brenderup trailer – rigtige spillere

Jeg har sjældent spurgt andre om råd til hvor jeg burde handle trailer. Det er noget jeg har tænkt en del over på det sidste, så jeg har også spurgt mine venner. Det endte med at de alle sammen henviste mig til Brenderup trailer. Det er åbenbart det bedste sted nogensinde, hvis man vil have en god trailer til en fair pris. Det er derfor jeg faktisk tror at jeg vil tage derhen og prøve mit held.

Jeg tænker på Brenderup trailer

Jeg har i lang tid nu gået og spekuleret over om jeg skulle følge mine venners råd. Der er selvfølgelig en grund til at jeg ikke allerede har taget derhen. Mine venner har ikke for vane faktisk at give gode råd om noget som helst. Ikke fordi de prøver at være røvhuller, men simpelthen fordi de er så dumme. Det er ikke ofte at der faktisk er nogen form for hjerneaktivitet indblandet når de snakker. Det er det jeg er bange for også er sket her, da jeg spurgte om hjælp til at finde mine nye trailer. Jeg tror dog efterhånden at de faktisk mente hvad de sagde, især fordi de ikke har skiftet mening endnu. jeg har efterfølgende også spurgt igen om hvad de mente men Brenderup trailer. De var meget klare i hovedet da de forklarede mig at det handlede om at det bare var det bedste sted med bedst service. Derfor kan jeg ikke andet end at stole på dem og faktisk sige okay, jeg tager derhen om et par dage.

Et par dage senere – Brenderup trailer

Jeg har nu været hos denne trailerbiks i Brenderup. Det var virkelig et professionelt miljø må jeg indrømme. Jeg har sjældent været så godt et sted altså, det er virkelig ikke normalt. Det er især ikke normalt for et sted med trailere. Det plejer jo at være kødhovedet som kun tænker på hestekræfter. Det var det slet ikke her. Der var virkelig godt service, de fortalte mig også om at man kan leje busser med chauffør. Det er helt utroligt, det har jeg også skrevet om og det kan læses her. Det er virkelig ikke noget jeg nogensinde havde troet om et trailerfirma at man kan snakke så professionelt og roligt. Det er noget jeg ikke kan vente med at fortælle mine venner om selvom det allerede ved det.

Vi ses igen i næste uge – tak for at læse med.