green comfort damesko
Sko

Green comfort damesko – det er noget helt andet end man lige regner med

Hvad gør du næste gang du ser en hjemløs der ikke har nogle sko på? Jeg ved godt hvad jeg ville gøre. Jeg ville give ham eller hende mine sko. Det er nemlig den perfekte undskyldning til at købe nye sko. Derefter ville jeg købe nogle Green comfort damesko. Det er ikke fordi de er mine favoritter men fordi det er nyt og anderledes.

Green comfort damesko giver dig en god oplevelse

Hvis du kan have dine sko på og de ikke giver dig en postiv oplevelse, ved du vel hvad der skal ske? De skal brændes og det skal gå hurtigt. Der er ikke nogen grund til at man har sko der ikke er perfekte og præcis hvad du har brug for i dit liv. Det er i hvert fald mit motto. Jeg ville aldrig i mit liv, bruge sko der ikke var hvad jeg havde håbet på, flere gange. Det er der bare ikke nogen grund til. Vi bor i den første verden, der er ikke nogen grund til at pine sig selv mere end højst nødvendigt. Altså du behøver ikke engang at arbejde, men kan sikkert stadig leve helt fint. Jeg kan ikke holde ud at høre på alle dem der klager. Hvis du ikke engang har prøvet et par Green comfort damesko er det da også din egen skyld vil jeg sige. Det er da ikke andres skyld i hvert fald. Jeg ved ikke hvad du ellers ville give skylden i hvert fald.

Et par Green comfort sko er måske ikke lige hvad jeg havde forventet

Jeg havde jo godt nok lige skrevet at det var en god oplevelse, men det var måske lige lidt hurtigt skrevet. Det er i hvert fald ikke hvad har af erfaring længere. Nu er jeg ikke længere ejer af sådan et par sko. De er brændt og meget lidt levende længere. Det var det jeg skrev tidligere. Der er ikke nogen grund til at de skal være en del af dit liv, hvis det påvirker dig negativt. Det er stadigvæk mit motto i hvert fald. Jeg kan ikke fordrage at folk snakker om ting i deres liv som ikke er noget de kan lide. Det er bare ikke særlig svært at slippe af med de ting. Det er det altså bare ikke. Jeg gjorde det på 3 minutter. Find skoende, find benzin, find lighter. Så mikser du det hele sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *