USB C kabel
Mobiltilbehør

Få de nye USB C kabler hos Uniprint

Har du også lige fået ny iPhone eller trænger du bare til en ny oplader? Du kan hos uniprint nu få de nye USB C kabler. Rigtig mange af de nye Iphone gør brug af de nye USB C kabler. Kablet er med til at oplade din mobil og eventuelt hjælpe dig med at overfører billeder og filer til din computer eller laptop. Uniprint er en rigtig god mulighed for at købe det helt rigtige USB C kabel til din mobil. Du kan læse meget mere om USB C kabler hos uniprint her.

USB C kabel måtte jeg bare eje

Jeg havde hørt fra nogen venner at det nye USB C kabel skulle være rigtig god. Mange af mine venner havde egentligt, været ude at købe det. De roste det helt vild. I starten tænke jeg at så specielt kunne det da heller ikke være, men efter en del overvejelse valgte jeg selv at købe det her kabel. Mine venner fik mig overtalt til at jeg simpelthen var noget jeg bare måtte eje. Efter jeg havde købt det, indså jeg hurtigt at det var en rigtig god oplader og overførsels mulighed for mig. Kablet kunne nemlig kun vende en vej, så jeg havde ikke mulighed for at vende det forkert og eventuelt knække inputtet. Nogen gange forhaster man og derfor er har jeg før oplevet jeg er kommet il at knække det her input.

Jeg anbefaler dette produkt

Jeg kan efter mit køb virkelig anbefalede det her USB C stik. Det er bare virkelig så godt og holdbar. Jeg har fået samtlige i min familie til at købe stikket også. Vi har nu et hel lager af stikkene herhjemme, så vi har altid mulighed for at oplade vores mobiler, samtidig med hvis nogen gange vil overfører nogen filer eller billeder til computer. Mit stik har holdt i næsten 5 måneder nu og jeg har ikke oplevet at nogen af mine andre stik har holdt så længe. Jeg synes at efter 2-3 måneder har jeg været nødsaget til købe en ny. Det har været noget jeg ihvertfald har været ret træt af, eftersom det i princippet løber op. Men jeg har ingen grund til at bekymre mig længere med mit USB C kabel fra Uniprint.