topmadras 180x200
Soveværelset

En topmadras 180×200 cm er noget alle egentlig gerne vil have

Hvis du ikke har nogen topmadras på din seng, laver du da lidt af en fejl, vil jeg sige. Det er jo ligesom meningen at du skal have en topmadras til at gøre din seng endnu mere dejlig. Hvis du har en 180×200 seng, burde du købe en topmadras 180×200.

Topmadras 180×200 er altså en ren luksus

Det er ikke fordi jeg ikke kan lide normale topmadrasser, men en topmadras 180×200 er altså virkelig en fryd. Det er nemlig en form for ekstra luksus at den både er så stor, men alle topmadrasserne . er også super gode. Det er den mest populære topmadras 180×200 og derfor er der selvfølgelig lagt mere ind på den kategori. De går selvfølgelig ud på at have den bedste topmadras og på den måde give forbrugeren den bedste søvn. På den måde får man en ny kunde og måske en fast en af slagsen. Jeg har haft mange forskellige senge, men aldrig en i 180×200, hvilket jeg synes er super træls. Det handler om at det er en af de dyrere senge, men en meget praktisk en, især hvis man er to personer er det godt at have en dobbeltseng. Hvis man ikke er to personer kan det godt være lidt lige meget.

En topmadras med målene 180×200 er virkelig lækkert for kroppen

Hvis vi nu snakker om en topmadras 180×200, er der faktisk en der overgår den med mange centimeter. Nemlig denne seng. Det er en af de vildeste og mest ekstremt store topmadrasser. Det er en 210×210 og virkelig for enorme personer. Det er selvfølgelig muligt at det er en madras man bare har fordi man kan og man har pladsen, men jeg ville aldrig i mit liv kunne fylde den ud. Ellers skulle jeg i hvert fald have hjælp af mange, mange af mine venner. Det er nemlig ikke fordi jeg er en særlig stor person, hverken højdemæssigt eller breddemæssigt. Men udover det er det jo meget fedt at man faktisk har en masse plads. Jeg sover lige nu med min kæreste i en 140×200 seng og vi har masser af plads til at sove på, men det kan også blive lidt varmt nogle gange. Derfor kunne man jo godt ønske sig en 210×210. Man kan jo altid ønske sig mere, mere vil have mere.

Det har været mit input. Hvad siger i til det? Vi ses i hvert fald i næste uge.