Canna
Haveudstyr

Kvalitet beviser sig selv – Brug canna!

Canna er den producent af næringsstoffer og vækstmedier til dyrkning af hurtigt voksende planter. Lige siden grundlæggelsen i begyndelsen af 90’erne er alle produkter videnskabeligt testet først, før end de sættes på markedet. Års erfaring, indfødt inspiration og den nyeste højteknologiske planteforskning har kulmineret i effektive formler, der muliggør og garanterer alle, herunder uerfarne dyrkere, at opnå fantastiske resultater! Brug af disse banebrydende, næringsmæssige planteprodukter er rene, enkle, nemme at bruge og skader ikke miljøet.

Hvert Canna produkt er kærligt skabt for at give dig de bedste udbytter, der er mulige, når du bruger et bestemt vækstmedium eller en metode. Hemmeligheden bag Cannas intelligente produkter findes i en omhyggeligt afbalanceret og integreret blanding af de fineste hoved- og sporstoffer til hver vækstmedium og gødnings kombination.

I dag er Canna tilgængelig i hele Europa, Australien, Nordamerika, Mellemøsten og Afrika. De er blevet valgt af avlere over hele kloden som verdens nr. 1 brand inden for planteteknologi. Kvalitet beviser sig!

Professionalisme

Team ånd og kærlighed til anlægget er blot nogle få søgeord, der karakteriserer Cannas forretningsfilosofi. Det må være indlysende, at Canna er meget mere end kun en gødningsproducent. Enestående i vækstland er, at de holder hele produktionsprocessen i egne hænder. Canna har som eneste producent af næringsstoffer sine egne laboratorie- og forskningsområder, hvor specialiserede videnskabsmænd dagligt raser naturens hemmeligheder. De tror, ​​at kun ved at holde så mange faktorer som muligt i deres egne hænder, vil de være i stand til at tilbyde et produkt af konsekvent høj kvalitet.

Baseret på årtiers erfaring med voksende og intensivt samarbejde med andre pionerer, har Canna samlet et enormt reservoir af viden. Denne sjældne kombination af faglig viden og entusiasme har i løbet af syv år ført til en række meget højkvalitetsprodukter. Intet enkelt Canna produkt er simpelthen placeret på markedet, førend de er 100% sikre på, at et produkt vil have optimal ydelse.

For Canna er forskning også af afgørende betydning. Dette har trods alt betydelige konsekvenser for slutbrugeren. Derfor tager de så længe som nødvendigt for udviklingen af ​​et nyt produkt, faktisk to år i gennemsnit. En periode, hvor et team af højtuddannede specialister utrætteligt slår alle aspekter af et nyt produkt.

 

Pionerer

Canna grundlæggere var utilfredse med det eksisterende og meget begrænsede udvalg af gødninger tilbage i dagene. Så udviklede de derfor et næringsstof, der hurtigt blev en succes, og som en butiksholder opdagede, at kvaliteten af ​​afgrøder dyrket på mineraluld, der blev tilbudt ham, blev dramatisk forbedret på denne måde. Denne innovative tilgang har siden hen vokset sig større og større, og båret meget frugt siden da.  Også i detaljerne ser det ud til, at Canna opfylder en banebrydende funktion.

Har du overvejet plantekasser med hjul? Så læs med lige her.